درباره نشنال جئوگرافیک چه می دانید
تاکنون بارها ایمیلهایی از عکسهای زیبای نشنال جئوگرافیک برایتان ارسال کرده ایم.
در زیر شما را کمی با این موسسه آشنا می کنیم:
انجمن جغرافیای ملی (به انگلیسی: The National Geographic Society)، نام سازمانی غیردولتی است که در سال 1888 میلادی در ایالات متحده آمریکا تاسیس شد. هماکنون انجمن جغرافیای ملی از بزرگترین سازمانهای غیردولتی مردمنهاد در جهان است که هدفش را بر معرفی و حفاظت از آثار طبیعی، باستانشناسی، زیستشناسی و علوم جغرافیایی بنا کرده است.
بنیاد نشنال جیوگرَفیک در 27 ژوئن سال 1888 (تیرماه 1267) توسط 33 دانشمند و جهانگرد که علاقهمند به تشکیل انجمنی برای افزایش و توسعه علم جغرافیا بودند، در واشنگتن دیسی تأسیس شد .
یکی از موسسان این بنیاد "الکساندر گراهام بل" مخترع تلفن بود که پس از هابارد گرین گاردینر ریاست این موسسه را به عهده گرفت. ایده استفاده از عکس در کنار مقالات که از عوامل اصلی محبوبیت این مجله به شمار میرود را "بل" ارائه داد.
آقای جان ام.فاهی (John M. Fahey) رئیس نشنال جئوگرافیک درباره هدف نشنال میگوید: "هدف ما تشویق مردم برای علاقهمند کردن آنان جهت توجه و مواظبت از سیارهشان است."
هماکنون رئیس هیات امناء بنیاد نشنال جئوگرافیک آقای گیلبرت گراونر میباشد که مدال «آزادی» سال 2005 دولت آمریکا را برای «رهبری آموزش جغرافیا» دریافت کرده است .
بنیاد نشنال جئوگرافیک توسط 23 عضو هیات مدیره متشکل از گروهی از معلمین برجسته، دانشمندان، مقامات سابق دولتی و طرفداران محیط زیست، اداره میگردد .
انجمن جغرافیای ملی دارای مجله اختصاصی خود با نام نشنال جئوگرافیک (National Geographic) است که از سال 1888 میلادی و دقیقا 9 ماه پس از آغاز فعالیت انجمن، شروع به انتشار کرد و امروزه یکی از مشهورترین و پراعتبارترین مجلات مرتبط با علوم طبیعی در جهان است.
این مجله 360 میلیون نفر مشترک در سراسر جهان دارد.
نشنال جئوگرافیک برای درک بهتر مقالات و گزارشها درباره مناظر گوشه کنار دنیا، تصمیم گرفت عکسهایی با استانداردهای مخصوص خود داشته باشد.
در دهههای 1930، لوئیز ماردن، نویسنده و عکاس برجسته نشنال جئوگرافیک، نشریه را متقاعد کرد که اجازه دهند عکاسهایش را با دوربینهای 35 میلیمتری کوچک که بر روی دوربینهای حجیمتر با شیشههای روکش دار و سه پایه سوار میشود بیاندازند.
عکسهای نشنال جئوگرافیک به سرعت جایش را با عکسهای قدیمی هم در صفحات مجله و هم در وبگاه عوض کرد و این پاداش موفقیت او بود.
منبع متن: ویکیپدیا فارسی
و باز هم چند عکس زیبای نشنال جئوگرافیک را منتخب کرده ایم که با هم می بینیم: